Αρχική Σελίδα

Guangzhou Qianfeng Print Co., Ltd.

Εταιρικό Προφίλ

Η Co. εκτύπωσης Qianfeng Guangzhou, ΕΠΕ είναι ένα σχέδιο, μια παραγωγή και πωλήσεις επιχειρηματικής ενσωμάτωσης εγχώριας υφαντικής εκτύπωσης. Η βάση παραγωγής της βρίσκεται στην περιοχή Baiyun, πόλη Guangzhou, επαρχία Γκουαγκντόνγκ, Κίνα,

Η επιχείρηση παράγει κυρίως όλα τα είδη στρώματος, μαξιλαριού, υφασμάτων μαξιλαριών καναπέδων, jacquard υφαμένου βελόνα υφάσματος και jacquard υφαμένο σαΐτα ύφασμα, πλεκτού στρέβλωση υφάσματος, μάλλινου υφάσματος, χρυσού υφάσματος σκονών, υφάσματος Huayao, λειτουργικών υφασμάτων, κ.λπ. κατά τη διάρκεια των ετών, με τον ακριβή προσδιορισμό θέσης αγοράς, το κλασικό και μοντέρνο ύφος σχεδίου που συνδυάζονται με τις ανάγκες των καταναλωτικών ομάδων και η εξανθρωπισμένη διοικητική έννοια, Qianfeng εμμένει στη «κύρια ποιότητα, τους πελάτες συνάντησης, την ίση αμοιβαία αναγνώριση, την ειλικρίνεια, τη αμοιβαία εμπιστοσύνη και τη βιώσιμη υπηρεσία!

GuangZhou QianFeng ΚΟΒΑΛΤΙΟ Ltd σε 2007,15 που ένα γρήγορο αυξανόμενο επιχειρηματικό cWho ενσωματώνει την παραγωγή και το μάρκετινγκ του υφάσματος στρωμάτων. Μετά από την προσπάθεια και την ανάπτυξη δέκα ετών, τώρα έχουμε γίνει ένα από το κύριους ύφασμα, τους κατασκευαστές και τους προμηθευτές στρωμάτων στην Κίνα. Κρατάμε πάντα την πολύ καλή σχέση με πολλά εργοστάσια Al εργοστασίων υφάσματος στρωμάτων και ερευνητικά κέντρα στην Κίνα, έχουμε απολαύσει την υψηλή φήμη στην αγορά στρωμάτων.


Κίνα Guangzhou Qianfeng Print Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0Κίνα Guangzhou Qianfeng Print Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

η επιχείρησή μας
  • Ιστορία
  • Υπηρεσία
  • Η ομάδα μας

Ιδρυμένο το 2007, το κοβάλτιο εκτύπωσης Guangzhou Qianfeng, ΕΠΕ (προηγούμενο QianFeng Printworks) είναι α οι δεσμευμένες ανάγκες υφάσματος στρωμάτων και χτίζει τις αμοιβαίες επιχειρησιακές σχέσεις με τους συνεργάτες από σε όλο τον κόσμο. Είναι οι προηγμένες τυπώνοντας εγκαταστάσεις και η καινοτόμος ομάδα σχεδίου που κάνουν την επιχείρησή μας έναν από τους μεγαλύτερους προμηθευτές υφάσματος στρωμάτων στο σπίτι. Εντούτοις, η αναζήτησή μας για την ικανοποίηση και τα αμοιβαία συμφέροντα Oifice των πελατών κρατά να επεκταθεί στο εξωτερικό.

Κίνα Guangzhou Qianfeng Print Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Κίνα Guangzhou Qianfeng Print Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1Κίνα Guangzhou Qianfeng Print Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 2

 

Guangzhou Qianfeng Print Co., Ltd.
Guangzhou Qianfeng Print Co., Ltd.
Guangzhou Qianfeng Print Co., Ltd.
Guangzhou Qianfeng Print Co., Ltd.
Guangzhou Qianfeng Print Co., Ltd.
Guangzhou Qianfeng Print Co., Ltd.
1 2 3 4 5 6
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Μάρκες : Qianfeng

Αριθμός Υπαλλήλων : 200~300

Ετήσιες πωλήσεις : 5000000-6000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2007

Εξαγωγή pc : 60% - 70%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Guangzhou Qianfeng Print Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Guangzhou Qianfeng Print Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Guangzhou Qianfeng Print Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Guangzhou Qianfeng Print Co., Ltd. Πιστοποιήσεις